hoofd-vrijstaand-100Welkom op mijn website, waarop meer informatie te vinden is over wie ik ben en wat ik doe. Met o.a. informatie over het Gemeente opbouwwerk, diverse artikelen (o.a. waar Baptisten het over eens zijn…), pastoraat en diverse dramastukken.

Niet de bekende schrijver…
Helaas voor allen die belangstelling hebben voor de schrijver Anne de Vries (van Bartje, Hilde, Reis door de nacht, de kinderbijbels enzovoort): Dat ben ik niet! Ik besef dat dit voor sommige van mijn fans een zware teleurstelling is, maar de waarheid moet gezegd (en geschreven) worden. Ik heb de meeste van zijn boeken gelezen, maar weet er verder niet veel meer over te vertellen.

Wellicht biedt Wikipedia een uitkomst…

Media:
Op deze pagina vind je informatie over en links naar verschillende video’s waaraan ik heb meegewerkt. Een bijzondere serie is die over het boek Openbaring, 16 video opnames van een Bijbel College dat ik daar over gegeven heb.

 

De Covid-19 pandemie heeft ook iets goeds voortgebracht, namelijk een hoop tijd, die ik anders kon gaan besteden.
Dat heb ik gebruikt om onderzoek te doen naar het Bijbelboek Marcus, de kortste weergave van Jezus’ leven in het Nieuwe Testament.
Het resulteerde in meer dan 350 korte videofragmenten van 5-10 minuten, waarin ik het hele boek stukje bij beetje uitleg (voor zover ik het snap…).
Ze zijn te vinden op mijn videokanaal Anne de Vries https://www.youtube.com/channel/UCxxmKifsk9VghZSIORQNJjg
Ik ben blij dat ik de gelegenheid en tijd kreeg om zo dit boek uit te leggen, waarmee ik mij al sinds mijn studietijd verbonden voel.